СдамЛюкс.kiev.ua - квартири подобово, погодинно у Києві

EN RU UA
ГРН | РУБ | USD | ЄВРО

ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ

ПОШУК КВАРТИР

код квартири:

ціна:

спальних місць:

окремих:

ЗАБРОНЮВАТИ БУДЬ ЯКУ З КВАРТИР, ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ ВЫ МОЖЕТЕ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ:

+38 (093) 495-24-24
+38 (099) 1-244-244
» АКЦІЯ - ЗНИЖКИ ДО 70%
» квартири подобово
» квартири погодинно
» відгуки клієнтів (11)
» книга скарг та пропозицій
» форми оплати

ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ

04.12.2012 20:17 Антон (м. Івано-Франківськ) вул. Андрія Малишка, 19а
була потрібна квартира подобово в Києві, коли був у відрядженні скористався послугами даної організації і я був задоволений якістю сервісу та швидкістю роботи колективу. Буду всім радити.
06.09.2012 20:37 Микола вул. Андрія Малишка, 19а
Орендував цю квартиру подобово в Києві був задоволений
11.08.2012 13:39 Олександра ул. Кіквідзе, 37
Дуже сподобалася ця квартира, я часто їжджу в Київ і постійно знімаю квартири подобово, але у вас мені найбільше сподобалося. Хотіла по дякувати вам за те що ви є.
06.08.2012 16:51 Вова Дарницький бульвар, 1
Я турист зі Львова. приїхав уперше до Києва. Скористався послугою оренди квартири у вас. Дуже сподобалося відношення ваших співробітників до клієнта і квартира була хорошому стані. Все сподобалося.
06.07.2012 16:08 Георгий ул. Кіквідзе, 13
Вчора з дружиною зняли цю квартиру, дуже сподобалося розташування, обстановка була затишною і приємною. У нас залишилися тільки позитивні враження про вашу організацію.
11.05.2012 19:01 Катерина вул. Генерала Жмаченка, 16
Скористалася послугою квартири подобово Київ в даній організації. Приїхала в цю квартиру і мені сподобалося співвідношення-ціна якість за такі гроші.
20.04.2012 09:39 Людмила вул. Генерала Жмаченка, 8
їздили в Київ на концерт, орендували подобово цю квартиру нам все сподобалося а головне, що платиш за квартиру, а не за кількість проживаючих у ній людей.
05.02.2012 20:14 Наталія ул. Кіквідзе, 13
Хочу Вам висловити свою подяку, так як терміново знадобилася подобова оренда квартир в Києві вперше і квартира була хорошою, ставлення до клієнта відмінне. Дякую я залишилася задоволена!
05.12.2011 10:48 Сергій Тверський тупік, 6/8
знімав на ніч залишився задоволений буду звертатися
12.04.2011 22:32 Надія ул. Кіквідзе, 37
дуже красива і чиста квартира я була задоволена нею
01.12.2010 19:31 Ігор вул. Генерала Жмаченка, 8
орендував подобово цю квартиру все сподобалося
ДОДАТИ ВІДГУК



Поділитися ВКотнакте Поділитися у Facebook Поділитися у Google+ Добавити у Твіттер Поділитися у Однокласниках Поділитися у Моєму Світі@Mail.Ru Поділитися у Моєму Крузі Опублікувати у LiveJournal Поділитися у Я.ру